Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Ugens kort og budskab

Kort for uge 39 ❤️

Denne uge ligger op til, at det er en optimal tid til at planlægge og ligge en strategi for dine drømme, det du gerne vil opnå her i livet. Få det ned på papir, så det bliver synligt for dig, hvad det er du drømmer om og hvordan du eventuelt skal komme i mål med dine drømme. Lav et visionboard, skriv dagbog eller måske noget helt tredje. 

Hvis du allerede har gjort dette og du føler, at tingene stagnere eller er gået i stå, så er tiden også moden til at reflektere over, hvor du er, hvor du vil hen og om måden du kommer i mål på eventuelt skal ændres eller justeres. Der findes muligvis en anden, bedre og lettere måde at nå målet på end du umiddelbart kan se. 

En hjælp til dig vil være at finde mere ro i dig selv, så du kan modtage nye indsigter og ideer til at opnå det du drømmer om. Giv dig selv tid til at meditere eller brug tid i naturen til at få ro på dine tanker og dit nervesystem. Når du har ro på inden i vil du tydeligt kunne høre og mærke dine svar om, hvilken vej du skal vælge for at nå i mål med dine drømme. Og måske er vejen en helt ny mulighed du ikke har tænkt over før. 

Følg dit hjerte. Det er okay at være dig ~ dit autentiske selv. Du behøver ikke at være og gøre som alle andre. Vær tro mod dig selv. Du fortjener det bedste smukke sjæl. Må din uge blive fyldt med indsigt og selvkærlighed 😘💕

 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk