Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Træk et kort


 

Så er kortene vendt og du kan læse nedenunder, hvad der er af beskeder, budskaber eller råd til hvert kort. 

Tak for at du ville være med 😊❤️ Rigtig god fornøjelse og rigtig dejlig dag heart

 

A. The Initiation

Du føler dig måske lidt forvirret omkring dit liv eller en situation i dit liv lige nu og dette skyldes, at du står midt i at slippe noget gammelt og give plads til noget nyt. Du er et sted i dit liv, hvor du har fulgt din sjæls stemme og er ved at lukke døren til det der ikke fungerede. Det kan føles skræmmende og udfordrende, men vid at alt er som det skal være. Du er på rette vej. Lyset er forude. Og husk på at mørket har ført dig mod lyset, så intet er spildt. Du er lige præcis, hvor du skal være. Du ved nu, hvad du ikke vil og hvad du vil med dit liv. Så gå med det og giv dig selv fred og kærlighed og fortæl dig selv, hvor fantastisk det er, at du er kommet så langt og så tæt på lyset.

Kanaliseret budskab/råd fra Ærkeengel Michael:

"Kære barn, Du behøver ikke at lide mere. Du har gjort dit for at slippe mørket. Lyset venter på dig og tager i mod dig med kærlighed og varme. I lyset vil du finde svaret på alle dine bønner. Lyset vil heale dig og fylde dig med livsmod og tænde din indre gnist. Prøv om du kan give dig selv ubegrænset kærlighed, det fortjener du fra dig selv. Vi elsker dig som du er"

 

B. Break the chain

Det er tid til at kigge på om du har gamle mønstre med dig som trænger til at blive healet og frigivet. Er der noget som holder dig i en rolle eller et mønster som ikke er dig, men som er blevet en del af dig uden at du har bemærket det. Trænger du til at finde dig selv på ny og løsrive dig fra noget som har holdt dig fanget i et usundt og ikke særligt fordrende jerngreb. Så er tiden til det nu. Tiden er til at du løsriver dig fra det som ikke er dit. Tiden er til at du healer dig selv ved at slippe gamle mønstre, roller og overbevisninger som ikke giver dig noget godt. Som ikke er en del af dig mere og måske aldrig har været. Tiden er til at du skriver en ny fremtid for dig selv. En fremtid, hvor du giver dig selv lov til at være dig med alt, hvad dette indebærer. Og at du gør det af kærlighed til dig selv.

Kanaliseret budskab/råd fra Ærkeengel Raphael:

"Søde barn, hvorfor er du i tvivl om hvad vej du skal gå? Du kender jo godt svaret. Du skal ikke være bange for, hvad der sker, når du taler din sandhed. Når du gør dig sårbar overfor andre vil du åbne op for uanede mængder af visdom og healing i dig selv. Du behøver ikke accept fra andre, da du er god nok lige præcis som du er. Du er unik og det skal du forblive at være. Lys verden op med din helt unikke måde at være på. Du er skabt for at være unik og det skal du bære med stolthed og kærlighed. Vi kan se det unikke i dig og vi vil så gerne, at du åbner dine øjne og ser den skønne skabning du er. Tro på dig selv mit barn".

 

C. Boundaries

Har du følt dig drænet for energi det sidste stykke tid uden at vide hvorfor? Dette er en kærlig reminder om, at du trænger til at kigge på, hvor du har brug for at blive bedre til at sætte grænser over for andre og måske også overfor dig selv. Hvorfor siger du ikke nej, når det er det du mener inderst inde. Hvad er det du er bange for ved at stå ved det du mener? Eller måske har du fået overfyldt din kalender med for mange aftaler, fordi du så gerne vil glæde alle andre og ikke vil sige nej til en aftale for ikke at skuffe en anden. Men i alt dette glemmer du dig selv. Du glemmer at lytte efter inderst inde, hvad du egentlig har lyst til. Og måske får du sagt ja til en aftale fordi du har lyst, men når dagen oprender, så har du mistet lysten, så vid at det er ok at aflyse fordi du gør det af kærlighed til dig selv. Når du begynder at tage dig selv seriøs og mærker efter inderst inde om du skal sige ja eller nej og står ved dig selv, vil din energi lige så stille begynde at vende tilbage og alle omkring dig vil begynde at accepterer og respekterer dig og dine valg. Vigtigst af alt er kærligheden til dig selv og at du lytter efter, hvad du mærker som svar i dig selv og står ved disse svar. 

Kanaliseret budskab/råd fra Ærkeengel Gabriel:

"Mit dejlige barn, vi ville ønske, at du ville stoppe med at være så hård ved dig selv. Det fortjener du ikke. Du må ikke give dig selv skyldfølelse når du står ved dig selv. Vi vil så gerne om du kan slippe dine bekymringer og blot følge med livet. Der sker dig ikke noget. Det lover vi dig. Prøv om du kan blive bedre til at stå ved det du mener uden at tænke på, hvad andre mener og tænker. Du skal kun have fokus på dig. Vær sød ved dig selv i denne proces. Du fortjener det bedste og især fra dig selv. Giv dig selv alt det du mangler i form af kærlighed og omsorg. Nær dig selv. Elsk dig selv som vi elsker dig - ubetinget". 
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk