Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Clairvoyance, kanalisering, healing, coaching


Clairvoyance, Kanalisering, Healing, Coaching


Hjælp til Selvhjælp

Hvor er du på vej hen? Ved du det ikke eller er du forvirret omkring, hvilket valg du skal træffe, så kan jeg igennem kærligt og nænsomt nærvær hjælpe dig med at finde svarene.

Jeg vil bruge mine naturlige evner som clairvoyance, kanalisering, healing og coaching til at hjælpe dig med at åbne op for dine svar som bor i dig.

Sammen vil vi finde ud af, hvad det rigtige valg for dig er, så du igennem kærlighed til dig selv kan træffe de valg der er i overensstemmelse med din inderste kerne, dit lys, din sjæl. Herfra kan du begynde at leve dit liv i harmoni og balance.

Lad mig hjælpe dig. Skriv til mig nederst på siden, så kan vi aftale tid for en afklarende samtale som selvfølgelig er gratis. I den afklarende samtale vil vi finde ud af om vi to er et match og om jeg kan tilbyde dig den hjælp du har brug for. 

Her på siden kan du også se, hvad jeg ellers kan tilbyde af spændende ting som kan give dig indsigt, afklaring, ro, harmoni, balance, kærlighed og dybbere forståelse på sjælsplan.


Hvad kan jeg tilbyde?

Hjælp til Selvhjælp - 1:1 session

Jeg vil igennem clairvoyance, kanalisering og coaching hjælpe dig med at finde svarene i dig selv og det som du har brug for at få afklaret og afsluttet lige nu for at kunne åbne mere op for din indre kerne, dit lys, din sjæl. Jeg vil hjælpe dig med at finde svar på, hvilke muligheder du har lige nu for at komme videre i dit liv igennem kærlighed til dig selv. Jeg kan hjælpe dig med at åbne op for din sjæls ubetinget kærlighed til dig, hvorfra du kan begynde at leve dit liv mere i overensstemmelse med hvem du er på sjælsplan og dermed få mere ro, fred og balance i dit liv.

Varighed: ca. 90 minutter ved første møde og derefter ca. 60 minutter efterfølgende.

Pris: Ved første møde kr. 750 og derefter er prisen kr. 500 pr. gang

Afklarende samtale pr. telefon

Den afklarende samtale til "Hjælp til Selvhjælp" er pr. telefon. Vi vil her få afklaret om jeg kan hjælpe dig med det du måtte have brug for hjælp til og om vi er et match.

Varighed: ca. 30 minutter

Pris: Gratis

Clairvoyance/Kanalisering - 1:1 session

Clairvoyance og Kanalisering er en smuk og kærlig måde at komme i kontakt med guider og engle på som taler på sjælsniveau. Her igennem kan du få vejledning og støtte til de ting du måtte have brug for at få svar på i dit liv lige nu eller blot at blive inspirereret og støttet i det du måske allerede ved på sjælsplan.

Så har du brug for at få svar på noget i dit liv lige nu, kan jeg varmt anbefale dig en clairvoyance og kanalisering.

Varighed: ca. 30/60 minutter - Skype, messenger video, telefonisk, skriftligt og face to face 

Pris: Kr. 650 for 60 minutter eller kr. 375 for 30 minutter 

SENSOMMER TILBUD!! 

30 minutter - Skype, messenger video, telefonisk, skriftligt kr. 200

60 minutter - Skype, messenger video, telefonisk, skriftligt eller face to face (kun lørdag) kr. 350

Reiki Healing

Har du brug for at blive groundet, få ro på dine tanker, blive fyldt med ny og kærlig energi så er healing med engle noget for dig. Jeg stiller mig til rådighed som kanal for englene og via deres energi flyder det igennem mine hænder som jeg blidt ligger på dig. Englene gør arbejdet - jeg er blot redskabet.

Varighed: ca. 60 minutter

Pris: Kr. 600 

SENSOMMER TILBUD kr. 295

Englekort med clairvoyance og et kanaliseret budskab pr. mail

Går du rundt med et specifikt spørgsmål til dit liv eller vil du bare gerne høre hvad der er budskab til dig lige nu er dette her måske noget for dig. Her vil jeg kanalisere budskab fra engle og guider til dig ud fra dit spørgsmål og så vil jeg lave et oplæg med englekort, hvor jeg stiller ind på dig og kortene via mine clairvoyante evner og kommer med opløftende og inspirende svar til dit spørgsmål, så du har noget at arbejde videre med. Du får svar tilbage på mail.

Pris: kr. 350

SENSOMMER TILBUD kr. 195

 Hvad siger andre om deres oplevelse

Heidi : "Af hjertet tak. Det giver så meget mening og ja du læser mig så fint. Tak. Og ja jeg prøver at finde mig selv og være mig, efter en hård tid som du siger. Det bekræfter mig jeg skal holde mig til det kreative og ikke det andet jeg tænkte på. Tak."

Maj-Britt: "Tak lyder skønt. Ja har bestemt arbejdet meget med sig selv og selvkærlighed. Så dejligt at læse jeg er på rette vej til at finde sammen med en skøn kæreste"

Najasofie: "Jeg er meget imponeret, det rammer godt, jeg har imellem tiden ændret det valg jeg havde taget og det skriver du fint ind i uden at vide det. Jeg er meget imponeret."

Jette: "Nøj, hvor er det ramt spot on."

Betina: "Det gav så meget mening. Jeg vil printe det ud og hænge det over min seng."

Hanne: "Jeg kan genkende alt der står. Det er helt korrekt. Ja jeg har i mange mange år valgt at nøjes, og det vil jeg væk fra - korrekt. Vildt flot stykke arbejde du har lavet for mig - af hjertet tak."

Tina: "En meget smuk kanalisering udført af Kiss Corse, fra ærkeenglen Gabriel. Et meget smukt kortoplæg som bekræfter den forestået kanalisering. Et stort og flot oplæg og kanalisering af Kiss, stor ros til Kiss for hendes smukke kontakt til Gabriel samt læsningen af kortoplægget."Kontakt Livets Visdom

(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk