Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Blog


Blog


Nyd livet lige nu

Livet er lige her. Der er ingen andre steder.

Livet er lige nu. Der er ingen anden tid.

Husker du at nyde og være nærværende lige nu, hver dag, hvert minut? Livet er en gave og et smukt eventyr som bør nydes hele tiden. Hvis du føler at livet kan føles tungt og svært til tider så kig på dit liv, hvor kan du gøre noget anerledes, hvor mangler du at give dig selv plads, hvor har du brug for at steppe op for dig selv. Tag hånd om dig selv smukke sjæl 💕

Life is good ~ enjoy it ☀️❤️🌸😇


Nærvær

Hvad vil det sige at være nærværende både overfor sig selv men også for dem omkring dig? Er du nærværende med dig selv hver dag? Og kan du være nærværende med andre, hvis ikke du giver dig selv nærvær?

At være nærværende med dig selv er for mig en af de vigtigste ting du kan gøre i kærlighed til dig selv. Giver du dig selv lov til at mærke efter om du virkelig er nærværende med dig selv igennem kærlighed. Eller skal du gøre dig fortjent til dit eget nærvær? Har du en masse forventninger og regler til dig selv om, hvornår du kan være nærværende med dig selv? 

Jeg kan huske den gang, hvor jeg skulle gøre mig fortjent til mit eget nærvær og kærlighed. Jeg havde en opfattelse af, at jeg f.eks. først kunne give mig selv lov til at slappe af og gøre det jeg havde lyst til, når huset var pinligt rent og tøjet vasket og børnene puttet. Det var enormt stressende og ret selvdestruktivt, da jeg aldrig gav mig selv lov til at mærke efter og være nærværende nok med mig selv om, hvad jeg egentlig i øjeblikket havde lyst til. Og når jeg så nåede den tid på aftenen, hvor jeg kunne være nærværende med mig selv var mit batteri fladt. Så jeg var altid i mangel af mit eget nærvær og min egen kærlighed. 

Men dette ændrede sig heldigvis under min opvågning og transformation. Her opdagede jeg alle de regler, forventninger og den betinget kærlighed jeg havde stillet op for mig selv og dermed også for andre som ikke gav mig andet end tristhed, stress, angst, depression og manglende kærlighed og nærvær. 

Så derfor er dit nærvær med og til dig selv en af de vigtigste byggeklodser i et solidt, stabilt og afbalanceret fundament. Og derfor kæreste, smukkeste du husk at tjekke efter med dig selv, hvordan dit fundament har det. Trænger det til justeringer nogle steder for, at du kan få balance i krop, sind og ånd. Mærk efter. Lyt kæreste du, lyt. Du fortjener det bedste - mest af alt fra dig selv ❤️Hvad nærer din sjæl?

Giver du altid dig selv lov til at mærke dig selv inderst inde. Dine fine svar fra sjælen som så fint guider dig på vej i livet. Som altid ved hvad der er det mest rigtige for dig.

Formår du at slå dit hoved fra, når du skal mærke dine svar. Mærke hvad der føles rigtigt eller forkert for dig. Eller er du styret af de overbevisninger du har tillært dig igennem livet men som muligvis ikke er i overensstemmelse med det du mærker inderst inde. Hvad den lille stemme hvisker til dig.

Det kan være angst provokerende og skræmmende at slippe dine overbevisninger som har fulgt dig hele livet. Det er blevet dig. Det du identificere dig med. Det som du tror er dig. Hvad vil andre ikke sige, hvis du pludselig stod op for dig selv og gav dig selv lov til at leve dit liv ud fra det du mærke som dig - din sjæl. Ikke alle ville kunne forstå og acceptere. Andre har forventninger til dig og når du ikke giver dem det de forventer opstår der frustrationer, frygt, vrede, manglende forståelse fra dem af. Men dette har intet med dig at gøre. Det er deres som de må eje.

Giv dig selv den kærlighed at mærke efter i dit hjerte, i din sjæl hvad du ønsker dig af livet. Hvad giver dig glæde. Hvordan nærer du dig selv allermest. Du fortjener det bedste og mest af alt fortjener du kærlighed fra dig selv 😘❤️🤗☀️🌸"Be that energy you want to atract"

Når du slutter fred med hvem du er og ikke hvem du eller andre tror du skal være, giver du dig selv den største kærlighed du kan give dig selv. 

Dine tanker om dig selv og hvordan du giver dig selv kærlighed spejler sig i din ydre verden. Husk på, at der hvor du har dit fokus er også det du vil få fra dig selv og andre. 

Hvis du forventer og forlanger at andre skal give dig den kærlighed du ikke giver dig selv vil det være som at kæmpe en kamp der er tabt på forhånd. For hvordan skal andre kunne give dig det du mangler allermest i verden nemlig kærligheden fra dig selv. 

Det er et job som er umuligt for andre at indfri og du vil ende med at blive skuffet og ked af det gang på gang. For det sår du ikke har fået healet vil blive ved med at være der indtil du mærker efter, hvor du har brug for at give dig selv kærlighed, omsorg og nærvær. Hvor mangler du at elske dig selv ubetinget? 

Først når du har fundet dine sår og fået healet dem med egenkærlighed, egenomsorg og nærvær vil du forstå, at det du ledte efter at få fra andre i din ydre verden alt sammen var sår du har båret med dig igennem dit liv og som kun du har kunne heale. 

Elsk dig selv ubetinget og højest. Giv dig selv plads til at mærke dig selv og heale dine sår. Lad dit lys skinne i verden med alt hvad dette indebærer. Du er et magisk væsen der er ren kærlighed og energi. Og du fortjener det bedste - også fra dig selv ❤️🙏😇✨Hvad end du tænker og føler i dag skaber din fremtid

Dit sind/tanker skaber dit liv. Om det så er ubevidste eller bevidste tanker så skaber det dit liv. Hvis det er tanker som beklagelser, mangel, frygt, bekymringer, had, vrede m.m. er det de energier du sender ud i universet og det du derfor manifestere og får mere af. Hvis det er tanker som glæde, kærlighed, latter, overflod, velstand, rigdom er det de energier du sender ud i universet og det du derfor manifestere og får mere af.

Derfor kan du også heale og helbrede dig selv for sygdomme med sindets/tankernes kraft. Hvis du kun tænker på og snakker om din sygdom er det de energier du sender ud i universet og får mere af. Hvis du tænker glade tanker og har gode/glade følelser og ikke fokusere på sygdommen sender du det ud i universet og her kan healingen og transformationen ske.

Følelserne kan være en god indikator på hvilken energier du vibrerer på og får mere af. Så mærk efter i kroppen om det er en god eller dårlig følelse. Det er dit pejlemærke. Bliv bevidst om dine tanker og følelser. Hvor vibrerer du henne. Lavt eller højt. Dårligt eller godt. Hvilket niveau vibrerer din energi på (høj, lav)

Du tænker måske over hvordan du finder ud af, hvor du vibrerer henne og hvordan du kan ændre på dine vibrationer. Det er ret simpelt og kræver blot din bevidsthed om dine tanker og følelser. Jeg har lavet to lister som viser, hvad du kan gøre for at ændre dine vibrationer og for at finde ud af, hvor du måske vibrerer. Og husk at du igennem dine tanker og følelser manifestere dit liv og dermed kan du blive bevidst om hvorfra du manifestere. Hvorfor nøjes med det du ikke vil have, når du kan få det du drømmer om. 

Positiv liste (høj) :

1. Gør din glæde til 1. prioritet 

2. Vær taknemmelig hver dag. 

3. Tænk på ting som giver dig en god følelse. 

4. Drøm stort

Negativ liste (lav) :

1. Prøv ikke for hårdt (frustration er ikke en god energi) 

2. Brok dig ikke (det fokusere på de ting du ikke kan lide eller ikke vil have og holder din energi på en lav frekvens). 

3. Undgå at leve i fortiden eller fremtiden. Vær i nuet (med mindre det er noget som giver en god følelse). Hvad kan du gøre for at ændre dine tanker og dermed dit liv

Hvis du vidste, hvor kraftfulde dine tanker er ville du udskifte dem med positive og kærlige tanker med det samme. Så hvorfor ikke vente på, at noget i din ydre verden skal fixe eller helbrede dig, når du har alle muligheder for at hjælpe dig selv.

Alt du behøver er blot at blive opmærksom på dine tanker og hvilken form de har. Er det tanker som har rødder i frygten og derfor skaber mere frygt i dit liv eller er det tanker som har rødder i kærligheden som skaber mere kærlighed i dit liv.

Frygttanker er tanker du selv laver. Disse negative tanker der har rodfæste i frygt er tanker som had, vrede, afmagt, fjentlighed, arrogance, selvkritisk, offer, brokkeri, bedrevidende, søvnløshed, angst, stress, depression, angreb, forsvare sig selv, påståelig, bagtaler, tristhed, modløshed osv. Ud fra disse negativer tanker skaber du dit liv ubevidst som bevidst. Og disse tanker giver dig ikke gode følelser eller fornemmelser i kroppen. Tværtimod ophoper disse følelser sig i din krop som dårlig og negativ energi og kan derfor gøre dig syg. Hvilket vil sige, at du gør dig selv syg og det er der da ikke nogen som har lyst til.

Kærlighedstanker er derfor også tanker du selv laver. Disse positive tanker har rodfæste i kærlige tanker som glæde, fred, ro, afslappethed, kreativitet, balance, harmoni, healing, kærlighed, omsorg, empati, rummelighed osv. Og selvfølgelig skaber du dit liv herfra disse tanker og her vil du have en god følelse og fornemmelse i kroppen. Når du lever dit liv her fra og er bevidst om dine tankers form kan du heale og helbrede dig selv og forløse gamle og ophobede energier og følelser. Så hvorfor ikke tage et bevidst valg i dag og sige, at nu vil du kun leve dit liv ud fra kærlighedstanker og skabe mirakler i dit liv. 

Hvorfra udspringer dine tanker? Valget er dit, hvad venter du på heart

 Livet er ikke hårdt eller en kamp

Når du vil opnå noget i dit liv behøver det ikke være svært, hårdt eller en kamp. Dette er du måske vokset op til at tro, da det er det du har set med dine øjne i den verden du er vokset op i. Det er den overbevisning du har valgt at have. 

Men hvorfor ikke have tillid og troen på, at når du ønsker dig noget i livet, så vil dette ske med lethed og flow. Og alt du behøver i mens du venter på, at det du ønsker dig skal manifestere sig, er blot at slappe af og nyde livet udfolde sig på magisk vis.

Lad være med at vende kanoen og sejle mod strømmen, når du vil opnå eller ønsker dig noget. Bliv i kanoen og slip åren og lad dig flyde med strømmen og se dine ønsker udfolde og manifestere sig på magisk vis. Lad livet glide let og kærligt. Det er meningen at livet bør være legende let. 


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk