Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Kanaliseret budskaber


Kanaliseret budskaber


Hvad er kanalisering

Kanalisering er en smuk og kærlig måde at komme i kontakt med guider, engle og vejledere på som taler på sjælsniveau. Her igennem kan du få vejledning og støtte til de ting du måtte have brug for at få svar på i dit liv lige nu eller blot at blive inspireret og støttet i det du måske allerede ved på sjælsplan. Kanalisering er kommunikation med den åndelige verden, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og stiller ind på den åndelige verden og skaber kontakt med engle, guider og vejleder.

Jeg formidler de budskaber og beskeder videre som den åndelige verden gerne vil have igennem og som de synes er vigtigt at få viderebragt. Alt kontakt til den åndelige verden foregår i kærlighed og respekt til dem i den åndelige verden og til dig her i den fysiske verden. Kanalisering er altid opløftende og kærligt og er for alle.

Så lad dig inspirere af deres kærlige budskaber og beskeder her på siden som løbende vil blive opdateret. Juli 2019 - Kanaliseret budskab fra Ærkeengel Metatron

 

 

Kæreste børn,

Vi har set frem til at skulle viderebringe dette budskab til jer med kærlighed. Vi er mange her som ønsker jer det bedste og ønsker, at I også vil jer selv det bedste. Vi synes, at I kan være lidt vel hårde ved jer selv og det er der ingen grund til. I er de smukkeste og dejligste børn på jorden. Giv jer selv den kærlighed og omsorg som I fortjener at få fra jer selv. I har til tider for travlt til at huske jer selv. Og når I glemmer jer selv og jeres kærlighed til jer selv, vil i opleve at livet kan virke hårdt og ude af balance. Dette skyldes kun, at i negligere jer selv. I vælger jer selv fra. I skal give jer selv lov til at mærke jer selv og mærke, hvor I har brug for at give jer selv omsorg og kærlighed. I skal være mere nærværende med jer selv. I har ikke brug for alt det stimuli udefra for at føle glæde og kærlighed. I har brug for stimuli indefra jer selv af. Fra jeres hjerte.

Vi ønsker, at I vil holde op med at tro at livet kun gælder om prestige og hvordan i kan hæve jer selv i forhold til dem omkring jer. Livet er andet end at være bedre end naboen. Livet er andet end at spejle sig i andre for hvad andre gør og hvordan andre lever har intet med jer at gøre. Det er deres valg. I skal leve jeres liv efter hvad der giver jer glæde. 

Vi ønsker, at I tager jer tiden til at slappe af og mærke jer selv. Sætte tempoet ned for I har så travlt med at komme fra punkt a til b. Og husk at nyde processen undervejs. Processen til at opnå jeres drømme. Giv slip på alle de gamle overbevisninger I har med jer. De tjener jer ikke. Tværtimod spænder de ben for, at I kan leve jeres liv i overensstemmelse med hvem I er på sjælsplan. Vil I give jer selv lov til at slippe alt det gamle så I kan opleve livet på en ny og vidunderlig måde, hvor I skal lære jer selv at kende på ny? For uden jeres overbevisninger, hvem er I så?

Det er på tide at løfte vibrationerne på jorden og det kan I kun gøre ved at ændre den måde I lever jeres liv på og den måde I tænker, I skal leve jeres liv på. Kom nu kære børn. Tiden er til at I tager ansvar for jer selv og hvordan I er i med til at ændre vibrationerne på jorden. Tiden er nu. Tiden er moden. Tag hånd om jer selv og vis andre, hvordan de kan være med til at ændre gammel tid til ny tid. Vi glæder os til at følge jer og støtter jer i jeres rejse hjem til jer selv. Vi velsigner jer med vores kærlighed heartJuni 2019 - Kanaliseret budskab fra Ærkeengel Gabriel

 

 

Sødeste børn,

Vi er her for at fortælle jer at denne måneds energier hovedsageligt bærer præg af renselse og kiggen dybt i jer selv. Tiden er til, at I får renset ud i jeres energier og får fyldt jer selv med ny og højt vibrerende energier. I må stoppe med at bruge jeres tid forkert. I har brug for at have fokus på jer selv og hvordan i har det rent energimæssigt. Trænger jeres batterier til at blive ladet op med ny energi?

Vi vil gerne om I kan prøve ikke at have så travlt med at nå alt det i synes i skal nå i jeres liv. Livet er ikke en væddeløbsbane, hvor det gælder om at komme først i mål. Livet er en magisk rejse. Et eventyr, som skal leves fuldt ud i kærlighed og nærende tempo.

Vores ønsker for jer er, at I kan se jer selv i et andet lys end det I gør nu. Give jer selv mere kærlighed og omsorg. I har en tendens til at skulke jer selv for jeres egen kærlighed og dermed også at fylde jer selv op med ny og højt vibrerende energi. Hver dag skal være fyldt med glæde dybt i jeres hjerter. Det er her I står stærkest i jeres eget lys. Det lys som så smukt kan lyse verden op, men ikke altid får lov. Hvorfor holder I jer tilbage?

I skal ikke tro, at I ved bedre selv end det I får at vide her af os. Hvis I gjorde det ville I ikke være trætte, stresset, triste og fyldt med frygt. Så ville I derimod være fyldt med den største gave til jer selv, nemlig kærligheden til jer selv. En kærlighed som kun I kan give jer selv.

Tiden er til, at I drager omsorg for jer selv. Giv jer selv det I synes at mangle fra andre. Find ind til jeres kerne og mærk, hvad I mangler at give jer selv af omsorg og kærlighed. Slip fri at jeres eget fængsel, som I holder jer selv fanget i. Et fængsel som kun giver jer længsel efter en kærlighed, som kun I kan give jer selv og ingen andre.

Husk på, at I er jeres egen bedste ven. Kun I kan give jer selv det I leder efter i andre. Vi kan ikke sige det nok til jer for det er så vigtigt, at i formår at elske jer selv højest for at kunne mærke livet og den glæde det er at leve et liv på jorden. Prøv om I kan skære ned på jeres mange planer og aftaler det næste stykke tid og prioriterer jeres tid med jer selv og nære jer med kærlighed og omsorg ved at bruge tiden med jer selv og på jer selv. I behøver ikke at have så travlt. Der er masser af tid. I skal ikke være bekymret for ikke at nå at leve livet selvom i sænker farten og bruger mere tid på at nærer jer selv.

Vi ønsker jer det bedste og er hos jer. Og når I har brug for kærlig støtte og vejledning skal I blot spørge os. Vores svar kan I hører, når I giver jer selv lov til at være i ro og balance med jeres inderste kerne. Kærlighed fra os til jer heartMaj 2019 - Kanaliseret budskab fra Ærkeengel Michael

 

 

Mine kære børn,

I skal vide hvor meget vi holder af at se jer gøre jeres bedste og leve fra det sted i jer, som giver jer dybde og indsigt. Vi glædes af jeres kærlighed til jer selv og hinanden. Vi vil gerne om I kunne prøve at blive bedre til at rumme hinanden endnu mere end i allerede gør. Rumme hinanden for dem I er med alt hvad dette indebærer. Give hinanden plads til at være unikke for det er det som gør verden til et magisk sted at være, når alle giver sig selv lov til at skinne på deres helt egen og specielle smukke måde.

Det er så vigtigt, at I giver hinanden og jer selv plads til at være jer uden at I skal lave om på hinanden og jer selv. Mangfoldigheden på jorden gør det til et magisk eventyrland. Og alligevel er I alle kommet fra samme kilde. Så samhørigheden vil altid være der. Også selv om I giver jer selv lov til at være helt unikke.

Vi ser gerne om I kan prøve at skrue lidt ned for tempoet i jeres liv. Det kan til tider virke lidt hektisk og hæsblæsende. Og i dette tempo har I en tendens til at glemme hinanden, jer selv og at tage jer tiden til at nyde livet. Livet er en gave og skal nydes hver dag. Livet skal fylde jer med glæde og kærlighed.

For at jorden skal blive et mere fredfyldt sted at være er det vigtigt, at I starter med at give jer selv kærlighed. At elske jer selv er essentielt for freden. For igennem kærlighed vil omsorgen for jer selv og hinanden vokse. Vi vil gerne om I kan ekspandere jeres kærlighed. Elske ubetinget. For igennem jeres ekspansion vil I hæve energierne på jorden og dermed skabe mere kærlighed og fred. Skabe mere harmoni og balance i verden.

Kærligheden er det produkt i er lavet af. Kærlighed er det I er inderst inde i jeres dybeste. I jeres sjæl. I kom til jorden af kærlighed og med kærlighed. Dette ser vi gerne, at I husker jer selv på hver dag. Skab mere kærlighed i jeres liv og lad det ekspandere sig i jeres ydre verden, så vi kan få hævet energien på jorden og dermed skabe en højere kærligheds vibration. Der er så mange mennesker på jorden som har brug for kærlighed både fra dem selv men så sandelig også fra Jer alle sammen. Del ud af jeres kærlighed. Lad være med at holde jer tilbage. I skal ikke være nærige med kærligheden.  Kærligheden healer.

Så husk kære børn, at I skaber freden i jer selv og i jeres ydre verden ved at skabe ubetinget kærlighed i jer selv og til jer selv. Først når i gør det og elsker jer selv ubetinget og aller højest vil I formå at løfte energien til et højere niveau og dele ud af jeres smukke kærlighed til andre og til moder jord.

Gå med fred og kærlighed heart


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk