Lysets Visdom

Healing starter indefra - din sjæls stemme

Kanaliseret budskaber


Kanaliseret budskaber


Hvad er kanalisering

Kanalisering er en smuk og kærlig måde at komme i kontakt med guider, engle og vejledere på som taler på sjælsniveau. Her igennem kan du få vejledning og støtte til de ting du måtte have brug for at få svar på i dit liv lige nu eller blot at blive inspireret og støttet i det du måske allerede ved på sjælsplan. Kanalisering er kommunikation med den åndelige verden, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal og stiller ind på den åndelige verden og skaber kontakt med engle, guider og vejleder.

Jeg formidler de budskaber og beskeder videre som den åndelige verden gerne vil have igennem og som de synes er vigtigt at få viderebragt. Alt kontakt til den åndelige verden foregår i kærlighed og respekt til dem i den åndelige verden og til dig her i den fysiske verden. Kanalisering er altid opløftende og kærligt og er for alle.

Så lad dig inspirere af deres kærlige budskaber og beskeder her på siden som løbende vil blive opdateret. Maj 2019 - Kanaliseret budskab fra Ærkeengel Michael

 

 

Mine kære børn,

I skal vide hvor meget vi holder af at se jer gøre jeres bedste og leve fra det sted i jer, som giver jer dybde og indsigt. Vi glædes af jeres kærlighed til jer selv og hinanden. Vi vil gerne om I kunne prøve at blive bedre til at rumme hinanden endnu mere end i allerede gør. Rumme hinanden for dem I er med alt hvad dette indebærer. Give hinanden plads til at være unikke for det er det som gør verden til et magisk sted at være, når alle giver sig selv lov til at skinne på deres helt egen og specielle smukke måde.

Det er så vigtigt, at I giver hinanden og jer selv plads til at være jer uden at I skal lave om på hinanden og jer selv. Mangfoldigheden på jorden gør det til et magisk eventyrland. Og alligevel er I alle kommet fra samme kilde. Så samhørigheden vil altid være der. Også selv om I giver jer selv lov til at være helt unikke.

Vi ser gerne om I kan prøve at skrue lidt ned for tempoet i jeres liv. Det kan til tider virke lidt hektisk og hæsblæsende. Og i dette tempo har I en tendens til at glemme hinanden, jer selv og at tage jer tiden til at nyde livet. Livet er en gave og skal nydes hver dag. Livet skal fylde jer med glæde og kærlighed.

For at jorden skal blive et mere fredfyldt sted at være er det vigtigt, at I starter med at give jer selv kærlighed. At elske jer selv er essentielt for freden. For igennem kærlighed vil omsorgen for jer selv og hinanden vokse. Vi vil gerne om I kan ekspandere jeres kærlighed. Elske ubetinget. For igennem jeres ekspansion vil I hæve energierne på jorden og dermed skabe mere kærlighed og fred. Skabe mere harmoni og balance i verden.

Kærligheden er det produkt i er lavet af. Kærlighed er det I er inderst inde i jeres dybeste. I jeres sjæl. I kom til jorden af kærlighed og med kærlighed. Dette ser vi gerne, at I husker jer selv på hver dag. Skab mere kærlighed i jeres liv og lad det ekspandere sig i jeres ydre verden, så vi kan få hævet energien på jorden og dermed skabe en højere kærligheds vibration. Der er så mange mennesker på jorden som har brug for kærlighed både fra dem selv men så sandelig også fra Jer alle sammen. Del ud af jeres kærlighed. Lad være med at holde jer tilbage. I skal ikke være nærige med kærligheden.  Kærligheden healer.

Så husk kære børn, at I skaber freden i jer selv og i jeres ydre verden ved at skabe ubetinget kærlighed i jer selv og til jer selv. Først når i gør det og elsker jer selv ubetinget og aller højest vil I formå at løfte energien til et højere niveau og dele ud af jeres smukke kærlighed til andre og til moder jord.

Gå med fred og kærlighed heart

(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk